Bil starter ikke har strøm

Han sa at det var nok strøm på batteriet, men at motoren ikke gikk rundt. Når den ikke starter med bruk av starkabler, kan man utelukke strøm som problem helt? Jeg har ikke spesiellt god peiling på bil, noe dere sikkert skjønner.

Hun har også prøvd å få strøm fra andre når den ikke har villet starte, og da starter den. Jeg kan tilføye at batteriet er år gammelt. Har hatt en del trøbbel med batteriet tidligere, men da har jeg fått hjelp med startkabler og bilen. Men plutselig en dag skulle jeg starte bilen, men den ville ikke starte. Bilen starter ikke, hvorfor starter ikke bilen, bilen tenner ikke, bilen får ikke drivstoff. Alternativt finn luftespjeldet på forgasseren om du har.

Får ikke startet bilen min, startkabler hjelper ikke – posted in Bil: Hei, Får ikke.

Den har vært veldig vanskelig å starte de siste ukene, hver morgen må jeg. Men jeg vet at bilen får strøm, fordi det kablene blir varme og lyset i . Begynn med det enkle og mål hvor mye strøm du har på batteriet. TV Forum › TV Underholdning › Broom › Generell diskusjonBufretLignende12.

Skal til å starte bilen men det er IKKE noe liv i den. Alarmen vil nok gå hvis du har strøm på bilen, demonter batteriet. Når eg først har fått start og bruker bilen er det ikke noe problem.

Du har ikke nok strøm igjen til at starteren slår skikkelig inn,. Men det en del dieselbileiere har problemer me er at de ikke venter lenge nok fra de slår på tenningen – og til de starter bilen. Du risikerer også å tømme batteriet for strøm veldig kjapt hvis du gjør mange startforsøk – uten . Men når jeg prøver å starte bilen, selv om den på en måte VIL tenne, altså. Der etter ville jeg målt om ecu har strøm å jord der den skal ha det. Derfor har så mange startvansker når det blir kaldt. Dermed er det mange som kjører med dårlige batterier uten å oppdage det før bilen plutselig ikke starter.

Kjører du i tillegg mange småturer, bruker bilen mer strøm enn . Ved påkobling av startkabler hvor en bil har et tomt batteri vil det oppstå gnister når siste. Dette for å være sikker på at nøklene ikke er i en slik posisjon som gjør at. Vedlikehold av bilbatteriet sikrer strøm til bilen og forlenger levetiden til . Vedlikehold av bilbatteriet sikrer strøm til bilen og forlenger levetiden til batteriet slik at du sparer penger og miljø. NAF har testet bilbatterier, les vår batteritest! Da står du der med en bil som ikke vil starte. Batteriet har lettere for å få selvutlading når det ikke er toppladet og.

Hjelpestart til biler med lite strøm uansett om de kjører på diesel eller . Det har seg nemmelig slik at bilen min plutselig begynte å tulle for en uke siden. Jeg fikk ikke start å var sikker på at jeg var tom for strøm på bilen. Joda jeg hadde rett, bilen starter som en klokke, så jeg regner med at . I kulda er det ikke så mye strøm i batteriet. Så lenge bilen er i gang, er det kanskje ikke et problem om man har vanlig vinterdiesel. Jeg har ikke vært nevneverdig bekymret da jeg har et nokså nytt 95Ah batteri,.

Ved halv tolv-tiden i går kveld skulle jeg sjekke om bilen fortsatt ville starte.