Blomster på badet

Har du vindu, vil flere vekster trives på badet ditt. Men plantene under vil også trives på bad uten vindu. Pynt opp baderommet med blomster og andre planter.

Fuktigheten på badet gjør at mange planter trives ekstra godt her. Opplysningskontoret for blomster og planter (OBP) har valgt planter til baderommet som månedens planter i februar. Planter på badet er prikken over i-en for å. Andre planter som også trives på badet er Aloe vera, hjortehornbregne (Platycerium bifurcatum).

Opplysningskontoret for blomster og planter . Badet kan bli en frodig oase som du bruker grønne planter. Kjøp blomster på nett – vi leverer i nesten hele Norge.

Les mer om hvilke planter som holder seg godt i klimaet på badet. Mester Grønn, som tilbyr planter og blomster av alle slag til hjem og hage. Har prøvd orkide, men den klarte seg ikke noe lenge. Kaktuser ser jeg for meg kan overleve, men de synes jeg ikke. Til tross for dette, det finnes varianter som . Jeg tenkte at jeg skulle rydde plass til en liten plante på badet.

Jeg kan ingen verdens ting om blomster, så jeg har en plastplante på badet, kan ikke avsløres . Har lyst på et grønt innslag på badet, men det stiller kanskje en del krav. Planter på badet kan gjøre mye for stemningen, og skaper en deilig følelse av velvære og luksus. Alle planter krever en viss mengde lys for å . Sommeren er nesten over men fortsatt muligheter for å dekorer badet med tulipaner. Ceramica Bardelli i samarbeid med designeren Ronald . Denne Peonen har nok passert sine glansdager, men den er forsatt vakker og klarer et par . Det er få bad hvor du finner en potteplante. Dette er imidlertid plass svært godt egnet for planter.

Den høye luftfuktigheten av tropiske planter trives godt. Foto: Opplysningskontoret for blomster og planter. ENKEL BLOMST: Orkideer er overraskende enkle å få til for en som glemmer å. Planter på badet gir et elegant inntrykk.

Fjern visne blomster og klipp planten kraftig ned hvis du vil ha den kompakt, men ikke senere enn i . Men jeg trenger blomster eller noe grønt på badet som kan bryte med det sorte og hvite. Jeg har forsøkt flere blomstertyper, men de dør etter . Jeg liker når på badet blomstene vokser, men om de kan vokse der ? Blomster gir vakkert liv til hjemmet, og inspirer meg til å klare å holde. Jeg har aldri pleid å ha blomster på badet, men en liten bukett gir det .