Canal digital dørselger

Pågående dørselger overbeviste Kirsti Heier (86) om at hun måtte bytte bredbånd. Canal Digital legger seg flate og beklager. Lasse Ljung en dørselger fra Canal Digital. Ljung var skeptisk, men selgeren ga han et tilbud han ikke kunne si nei til: . I slutten av 20ble jeg kontaktet av en dørselger fra Canal Digital Kabel-TV.

Han opplyste om at Telenor (som igjen eier Canal Digital) hadde . Hei Canal Digital Jeg fikk en telefon fra min bestemor i Bergen, hvor hun fortalte meg at en selger i Canal Digital hadde kommet på døren hennes. En selger fra canal digital kom i dag på døra. I dag fikk jeg besøk av en dørselger av den innpåslitne sorten. Logg deg inn eller opprett en konto for å se mer fra Canal Digital Kabel på Facebook. Simen Daae Hanssen (23) fra Bergen langer ut mot Canal Digital på deres Facebook-side. Kle deg ut som en dørselger fra Canal Digital slik at du kommer inn i stuene.

Lat som du leverer en tjeneste og forlang å ta kopi av bankkortet . Hadde noen fra Canal Digital kommet på døra til meg med det. Prisen jeg ble forespeilet av dørselger var for høy, men det betyr ikke at det . Dørselger for Canal Digital Digitalhuset. Krav til kompetanse: Sertifikat: Førerkort: Kl.