Canal digital min side no

Canal Digital bruker informasjonskapsler på nettsidene til statistikk og forbedringer. Vennligst fyll inn ditt brukernavn og passord. Kundeservice › Abonnement › MinSideBufret4.

Min Side gjør det enkelt å holde oversikten over ditt abonnement. Pakkesporing; Aktivering av underholdningsportalen Canal Digital GO . Med bredbånd og TV fra Canal Digital får du TV-pakke med stor valgfrihet, smarte TV-tjenester og lynraskt bredbånd. Gir deg en verden av underholdning på TV, PC, nettbrett og mobil.

Ikke bare ett, men hele ni tips til hva du kan gjøre på Min side! Canal Digital bruker informasjonskapsler på nettsidene til statistikk og .

Mens TV-kundene til Get, Altibox, og Canal Digital Kabel-TV har kunne glede. Jeg ønsker å gi skryt til Din Side for gode saker, det er blitt en av mine favorittsider . Canal Digital Kabel: Logg inn med innloggingsdetaljene du bruker på MinSide på kabel. Logg deg inn eller opprett en konto for å se mer fra Canal Digital Norge på Facebook.

Her behøver du ditt kundenr hos Canal Digital. Dersom du ikke har det kan du få det tilsendt på .

Jeg har byttet passord på min side, senest på sønd. Jeg får ikke logget inn med passordet som jeg bruker på minside hos canaldigital satelitt. Huseierlaget har avtale med Canal Digital om leveranse av TV-signaler og.

Vi gjør imidlertid oppmerksom på at alle kanaler ikke er tilgjengelig i alle våre nett. Kanaler velger du inne på MinSide på canaldigital.