Caroline berg eriksen iskaffe

Du fryser bare ned kruttsterk kaffe i en isbitbeholder, oppbevarer det i fryseren og voila – du har iskaffe på et par sekunder akkurat når du . Jeg var nettopp på vei ut døren til jordmorkontroll, uker i dag, noe som betyr at jeg i morgen går inn i graviditetsuke 24 . February 1 2009:Caroline Comments. Denne MÅ dere prøve i morgen, den ble så god! Måtte ut på kjøkkenet for å lage mer etter første glasset.

Dette er nok til personer, du trenger:. Dersom jeg for eksempel skal ut på lang biltur, vil jeg nesten alltid ha iskaffe eller boller, så da unner jeg meg det. Jeg har feiret med min daglige dose til morgen og lunsj, så ble det en iskaffe på veien hjem fra Oslo, og nå tenkte jeg å avslutte med en . Over til noe helt annet: iskaffe er dødsgodt og en stor favoritt hos meg hver eneste sommer. Når jeg er på farten, elsker jeg den du får kjøpt .

Favorittene er iskaffe barista og iskaffe zero, men jeg kjøpte dessverre feil på butikken da jeg gikk til innkjøp for dette innlegget, så det ble visst . Jeg startet dagen med jordbær, iskaffe og rosa yoghurt i dag, mmmm 🙂 Enkelt sommermåltid på sitt beste! Var og kikket litt i sentrum tidligere, på desperat jakt etter noe som kunne ligne en kremete iskaffe, men da fant vi ut at det tydeligvis er gresk . Det ble hjemmelaget iskaffe denne gangen, oppskriften finner du HER. Litt synd at jeg kommer meg så sent på veien, men Lars-Kristian kom . Nå har jeg tatt meg en dusj og skal gjøre meg klar for dagen, blir en tur til byen . Dersom du følger meg på snapchat (carobergeriksen) vet du det sikkert allerede: vi er i Hønefoss!

Og i skrivende stund har jeg tatt over kontoret til Veronica som . Jeg har feiret med min daglige dose til morgen og lunsj, så ble det en iskaffe på veien hjem fra . Jeg har feiret med min daglige dose til morgen og lunsj, så ble det en iskaffe på veien hjem . Denne iskaffen er søtet med stevia og er kjempegod! Vi har kjøpt ny kaffemaskin til soverommet, ville så gjerne ha den automatiske til Dolce .