Dynamo lader ikke båt

Båtforumet: Skulle lade batteriene i min ng med landstrømslader. Kurs: Batterier og lading i båten – del \Lader og dynamo. Lurer på hva den svarte utskiftbare plate med .

Forbruker › BilBufretLignendeJeg prøver å få den til å virke ombord i båten min, men den viser ikke tegn til liv. Den virker på den måten at når dynamoen ikke roterer, eller lader, så forer . Jeg byttet dynamo i går, men lampa slukket ikke. Ladet batteriet med batterlader samtidig som du skiftet dynamo?

Kan i enklelte tilfeller lades med lav ladestrømstrøm noen døgn. Bør ikke stå med konstant lading, heller ikke såkalt vedlikeholdslading gjennom hele vinteren, dette kan. Hvis dynamoen på motoren din lader for dårlig, skyldes det som .

Men de få turene jeg har hatt i år har det dukket opp noe merkelig jeg ikke .