Eksempel på nøkkelkvalifikasjoner

Jeg er en utadvendt og sosialt omgjengelig jente som elsker jobbe med mennesker. Jeg er arbeidssom og ikke redd for å ta i et tak der . Nøkkelkvalifikasjoner øverst kan gi arbeidsgiver en kickstart på CV-en.

Man kan for eksempel skrive opp på vanlig måte og skrive “fag i økonomi og . Poenget er at nøkkelkvalifikasjoner fort blir en samling subjektive påstander uten. For eksempel Aftenpostens eksempel på en CV bruker like stor plass på å . Hvis du skriver alt det der under nøkkelkvalifikasjoner, hva skriver du. Jeg synes det er altfor mye under et punkt som nøkkelkvalifikasjoner.

Nøkkelkvalifikasjoner eller nøkkelkompetanse blir brukt mye i starten på en CV. I dette punktet legger du kun inn det du kan, altså din kompetanse og kunnskap.

Nøkkelkvalifikasjoner på en CV skal oppdateres ihht jobben du søker på og er de tingene du kan som gjør at de bør velge akkurat deg! Jeg en positiv, utadvent og blid person, som fungerer godt som lagspiller . Hvorfor tror du vi må ha referanser for eksempel? Har etter hvert opparbeidet meg en solid salgserfaring jeg nå ønsker å videreutvikle.

Er ryddig og strukturert, og vet at god resultater også . Under nøkkelkvalifikasjoner eller personlige og faglige. For eksempel er ungdomsskole i dag en selvfølge som ikke må nevnes, påpeker .

Nøkkelkvalifikasjoner, eller personprofil som det også kalles, er en. Norge ennå, men er veldig utbredt i for eksempel USA. Du må være forberedt på å forklare all informasjon i CV-en, som for eksempel hyppige jobbskifter og hull. Det samme gjelder for eksempel for personalansvar.

I min CV har jeg denne formuleringen under nøkkelkvalifikasjoner: har arbeidserfaring . Ifølge Haugerud er det i tillegg eksepsjonelt viktig å ha med nøkkelkvalifikasjoner, samt være nøye på dette punktet. Er ansvarsbevisst og er ikke redd for å påta meg nye utfordringer. Mener selv at jeg har et positivt menneskesyn som etter min . Det betyr at du må tilpasse CV-en, for eksempel fjerne en setning og føye til en annen.

Forklar ordentlig hva du har gjort i tidligere jobber som . Hvis du søker på en jobb i en butikk kan det for eksempel være aktuelt å skrive at du er utadvendt og serviceinnstilt. Nøkkelkvalifikasjoner: Har opparbeidet meg god salgserfaring og kan vise til gode resultater innenfor salg, men ønsker å videreutvikle meg og bli enda bedre. Her tar man for eksempel med skoler man har gått på, og jobber man har hatt. Når du skriver om dine nøkkelkvalifikasjoner, tar du med det viktigste av erfaring .