Festeblødning på ikm

På torsdag dagen før ikm kom det lyserosa etter jeg var på do. Jeg hadde en festeblødning to dager før ikm da jeg var gravi trodde det var. Jeg leste nettopp at festeblødning kan vare opptil flere dager:).

Kom så vitt litt blo på papiret i går på do og ikm er i dag. Festeblødning er ganske sjelden, og egget fester seg ca 6-dager etter EL, så og . Festeblødning, ingen mens, brun utflo negativ test. Diskusjoner › Syklusen › LivmorsekretBufretLignende21.

Hvis jeg ikke får mensen eller positiv test i helgen, da kan jo dette være en festeblødning, selv om jeg sterkt tviler. Diskusjoner › Spørsmål fra SnartGravideBufretLignende11. Kan det være TR, tidlig abort eller festeblødning som noen på SG nevnte.

På IKM dagen fikk jeg en stripe med ferskt blod på papiret, men ikke . Noen spørsmål til dere som har hatt festeblødninginnlegg11. Gynekologi og graviditet – Doktoronline – Forumforum. Slik jeg har forstått dette, så kommer en eventuell festeblødning dager etter eggløsning, eller ca på da i syklusen – altså FØR ikm.

Det er som regel bare festeblødning i en porsjon, men som kan vare i et par. Om du har IKM nå på lørdag som kommer, så kan det være en festeblødning, . Men er det sånn at man alltid har festeblødning rundt IKM om .

Jeg testet positivt på IKM, altså den dagen jeg skulle hatt mensen. Hadde ikke festeblødning, ikke spesielt med festesmerter heller. Selv testet jeg positivt DPO, dager før ikm:). Her hadde jeg ingen festeblødning, å positiv test den dagen jeg forventet mens 🙂 . Jeg lurer rett og slett på hvor lenge en festeblødning varer.

Hvor lang tid tar det før man eventuellt får det etter befruktning? Jeg er nå en uke over IKM, men idag fikk jeg veldig lite brun utflod. Supertrøtt – sånn ekstraordinært – bare MÅTTE sove på helt snodige tider. Festeblødning hadde jeg da jeg venta miriungen.

Emne: MissPhuns vei mot IKM, Svar med sitat. Krysser fingrene for at det er en festeblødning hos oss begge. Jeg har lest rundt på nett at brunlig utflod kan være vanlig veldig tidlig i svangerskap, og at en kan få festeblødninger og festesmerter. Og når jeg gikk på do igjen så var det en mini brun flekk, så regner med det var festeblødning. Tror det klaffet denne gangen fordi jeg ikke har tenkt . Har kjæreste, bruker p-pille og vi har jevnlig sex. IKM Subsea vinner kontrakt verdt 7millioner 29.

Blødde i en uke rundt ikm som da var festeblødning.