Gravid blødning ved forventet mens

Er det noen som har blødd ved forventet mens og likevel vært gravid? Oij, fremdeles gravid etter blødninger rundt IKM. Festeblødning 🙂 Kan dere hjelpe oss på Bli gravid?

Dette bør du vite om blødninger i svangerskapet – Babyverden. BufretLignendeFå ting er så skremmende for gravide som å oppdage at man blør. Jeg hadde ingen smerter, men forventet mensen ettersom min er veldig.

Jeg hadde forresten blødning akkurat i menstiden når jeg var gravid . Vi har ikke prøvd å bli gravide, sjangsen . For meg høres det ut som en kjemisk graviditet, dessverre. Når du har blødning og menssmerter under graviditet, er det en økt risiko . Jeg var gravid litt uti i uke fem (regnet fra siste mens første dag), men fikk. Du fikk altså en sterk blødning 1-uker etter forventet menstruasjon.

Jeg blødde litt rundt den tiden jeg ventet mensen, men det var så lite at det. Har vært gravid tre ganger, alle tre gangene hadde jeg blødninger . Det dukket opp to streker allerede dager før forventet menstruasjon.