Grove vitser for voksne

Hvis du nå skal fortelle meg at voksne ikke puler – har jeg virkelig ingenting å leve for! Vitser på kanten er frekke i stilen, og ikke fullt så grove som groviser og grove vitser. Nedenfor finner du mange frekke vitser og vitser på kanten.

Her finner du vitser om kvinner inkludert grove kvinnevitser. Her finner du et stort antall grove vitser med bra humor. Da jeg fylte fortalte du at påskeharen ikke var virkelig.

Og da jeg var sa du at tannfeen bare var oppspinn. Hvis du nå skal fortelle meg at voksne ikke puler . Denne gangen blir det grove vitser, leses på eget ansvar. Hvis du nå skal fortelle meg at voksne ikke puler – har jeg virkelig ingenting å leve for”!

Disse morsomme, komiske og artige grove vitsene passer for (nesten) alle aldersgrupper, og er et fint krydder i hverdagen! Side med tusensvis av vitser i mange ulike kategorier. Blondinevitser, gåter, svenskevitser, tørre vitser og mye mye mer. ENKELTE AV DISSE VITSENE ER KANSKJE LITT PÅ KANTEN,SÅ HVIS DU IKKE LIKER DETTE,BØR DU KANSKJE SKIFTE SIDE -Hva er det verste med den . Vitser, Grove vitser, ekle vitser, morsomme vitser, noen vitser du skulle ønske du aldri.

Alle barna ble voksne, untatt ove, han ble skutt i hode. Grove vitser (Denne siden inneholder GROVE vitser).

Kjære voldsmenn, jeg mener landsmenn, vi har voldtatt, jeg mener vedtatt at fittenasking med kuk, jeg . Poste Tema: Grove Vitser Ons Mar 1 205:pm. Poste Tema: Re: Grove Vitser Man Mar 3 201:pm . Hva som akkurat er de top beste blondinevitser er vanskelig å si, men her er i alle fall de mest populære blondinevitser som er å finne på . Vi lagde for kort tid siden et humor hefte med 1grove vitser som vi gjerne vil dele med dere. MANGE MORSOMME VITSER OG GODE HISTORIER til din bryllup tale,.