Gustaviansk blå soverom

Noe mindre rød i uttrykket enn Gustaviansk Blå, beskrevet over. Jeg ønsker å male om deler av soverom og stue i en mørkeblå farge, frks . Etter å ha vurdert mange LADY blåfarger, var det LADY 46Denim Blå hun falt.

LADY 46Denim Blå ville passe helt supert. Jenterommet 5mmed sukkertopp og gutterommet gustaviansk blå. Myndig og blå; LADY Pure Color 46Nordisk Hav.

Se hvor fint det ble når hun malte soverommet med denne fine blåfargen. Og lurer på om jeg skal male en fondvegg i stuen i den fargen. Men eneste plasse jeg har sett den fargen er på soverom.

This Pin was discovered by marie lovise rostad.

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. På soverommet har vi blandet litt varmt med kaldt. Gustaviansk blå fra Jotun sammen med eggehvit tak og panel, vegg til vegg teppet er . Hei, skal male soverommene i leiligheten og ønsker en lekker dus blåfarge.

Når jeg begynte å male fikk jeg sjokk hvor blå den virket.

Men når den tørket ble den akkurat som jeg hadde sett . Vi har gustaviansk blå på vårt soverom, en behagelig farge! Hva tror du om å male en vegg med Gustaviansk blå og en vegg i en grønnfarge . Vi er veldig glad i Gustaviansk blå på soverommet, det er en blåfarge som er utrolig beroligende. Vi skal pusse opp soverrommet vårt nå og det . Trenger tips tips til blå- eller grønnfarge til soverom.

Soverommet er modent for litt opp-pussing. Har sett endel på Gustaviansk blå faktisk. Men nå skal det sies at jeg alltid har hatt lyst på mørk lilla soverom da. Jeg vil aller helst ha en grå stue og blått soverom, men synes det er vanskelig å velge.

Til soverom liker jeg veldig godt gustaviansk blå :). Jeg hadde forrige soverom i S1002-B og gustaviansk blå (S3010-R80B). Vi (les: jeg :knegg: ) har veldig lyst å ha den på soverommet, men lurer på om den blir veldig kald? Bomull er alltid litt vanskelig mot blåtoner, men inntil Linblå vil den fungere greot.

Vi har også farger som 40Pilasterblå, Gustaviansk Blå og den mørkere 4618 . Vi har akkurat pusset opp vårt soverom å vi malte i fargen Jade fra Jotun!