Hafslund måleravlesning min side

Måleravlesning – Lever enkelt på Min side eller i appen. Min side – Full kontroll over ditt forbruk og kundeforhold – timer i døgnet. Jeg har sendt inn min avlesning, hvorfor har dere beregnet?

Kundenummer og målernummer finner du på din siste faktura eller på din påminnelse om måleravlesning. Hanne Bakke von Clemm Jeg er stolt av min svigersønn, Fridjar, som er sjef for dette store prosjektet til . Hvordan og hvor registrerer jeg måleravlesningen? Kan jeg logge meg inn på Min side med smarttelefon eller nettbrett?

Du kan enkelt sende måleravlesning til din lokale netteier. Måleravlesning Med Hafslund Netts applikasjon kan du enkelt levere måleravlesning og få oversikt over ditt forbruk. Du kan også sette opp appen slik at den .

Nettleie og strøm – Måleravlesning, Les av måleren, Har vi korrekte opplysninger om deg? Mer om måleravlesning – Å registrere målerstanden på SMS er raskt og enkelt! Har du allerede en bruker på Hafslunds Min Side kan denne benyttes. I tillegg til å tilby måleravlesning, har applikasjonen også en . Det anbefales å registrere måleravlesning av strømmåleren månedlig. Du kan enkelt gjøre dette via vår nettside (Min Side), SMS, epost eller telefon til oss.

Hafslund Nett trenger din måleravlesning for å kunne sende deg en korrekt faktura.

I tillegg fremhever Ruyter at kundene sparer tid på måleravlesning. Norge, siden forskjellen i spotprisen for kraft er relativt liten i Norge mellom dag og nett. Jeg er ufrivillig med på prøveprosjekt i min kommune. Her er alle måleravlesningene for Breigata 12- Oppg:Etg.

Hafslund mottok ikke måleravlesning i perioden 20til 2015. Min side helt fra hun flyttet inn i boligen.