Hva betyr ikm gravid

BufretMan kan ikke vite sikkert om man er gravid tidlig i svangerskapet uten at det tas en. IKM kan i følge et søk på nett bety den dagen man forventer mensen, men . IKM = Ikke Kommende Mens (for oss håpefulle ) Her finner du forklaringer på alle forkortelser .

Tenker du på å bli gravi eller har du allerede prøvd en stund uten resultat? Jeg er ny her, og lurer på hav EL, IKM og 1. Det hva trimester jeg mente Er så mye ord og utrykk som jeg ikke skjønner så . En uke over IKM, men bare negative tester. Hvor tidlig kan man merke at man er gravid? Forum › Generell diskusjon › GenereltBufret2.

Kan eg likevel få ein negativ test då, sjølv om eg er gravid?

Dersom syklusen forandrar seg, og IKM er på eit seinare tidspunkt enn ein hadde . Jeg tror ikke jeg er gravid enda, men jeg håper jo på det likevel. Første gangen jeg ble gravid merket jeg det også før ikm. Kan ikke si hva det var som gjorde meg mistenksom, det var bare en rar følelse jeg hadde. Du kan godt teste i morgen, siden det er IKM-dag.

Og på ca hvilken dag i syklusen er det vanlig med festeblødning? Embryoet(er det det det kalles så tidlig?) skal jo festes ca dager gammelt .