Hva er sivilstatus

Sivilstand viser til en persons forhold til en eller flere andre personer. Antall barn kan også være spesifisert, og da blir sivilstand synonymt med familiestatus. Skriver søknad til skole i Englan og skal i følge malen jeg bruker skrive min civil status.

Har kjæreste, men er verken gift eller samboer. Alikevel må jeg svare på dette om jeg deltar på spørreundersøkelser, eller i dette. Nysingel og foreløbig trives jeg med det.

Har nesten aldri vært singel så dette er helt nytt for . Hva er forskjellen mellom Enslig og Skilt? Sivilstatus i disse moderne tider – Singelliv og dating. Forum › Diskusjoner › Utenfor temaBufretLignende20. Livet kan til tider være veldig hardt, men har heldigvis permisjon fra skolen.

Men hva skjer når samboerne invaderer en tradisjonell og solid. Ikke sjelden blir spørsmålet Hva er din sivilstand ( )? Jeg er nå gift og vi har ett års bryllupsdag 8. Legg merke til at jeg droppet sivilstatus. Hva hvis man har noen referanser som har litt pondus, ville det vært ett poeng å ha det med da?