Hvor langt er jeg på vei

Ved hjelp av vår svangerskapskalkulator kan du enkelt finne ut hvor langt du er på vei, og når du har termin. Hei Jeg er gravid for første gang, og det er mye nytt og spennende å oppleve og lære. Men jeg er fryktelig usikker på hvor langt jeg er på vei.

Når man til vanlig regner hvor langt man er på vei, er det jo vanlig å regne fra 1. Men alt er jo snudd helt på hodet med oss. Uregelmessig mens: Hvordan finne ut hvor langt jeg er på vei? Finn ut hvor langt du er på vei med Clearblue DIGITAL graviditetstestno. Clearblue graviditetstesterBufretLignende26.

Og hvor tidlig kan man dra på ultralyd for å finne ut eksakt hvor langt. Er du usikker på hvor langt du er på vei er det vanlig å få henvisning til .

Hvordan finne ut termin + får ikke legetime6. Graviditet: Hvor langt må man være på vei før det vises på en gra. BufretHvor langt må man være på vei før det vises på en graviditetstest. Om man tror man er gravi kan man ta en test uten at man har kommet så langt at mensen har . Jeg synes likevel det er litt frustrerende å ikke vite hvor langt jeg er på vei. Jeg antar det er sannsynlig at jeg ble gravid rundt 13.

Jeg lurer veldig på hvor langt jeg er på vei. Svangerskap og fødsel Gravi men hvor langt på. Hvis man ikke vet når siste menstruasjon var og når man evt ble gravi kan man finne ut for hvor langt man er på vei ved hjelp av ultralyd. Men greien nå er jo det at jeg aner ikke hvor langt på vei jeg er. Har ei tante som gikk med blødninger langt ut i alle sine svangerskap. Når man ikke aner hvor langt man er på vei,hvordan finner man dette ut da?

Prøver å finne ut hvor langt jeg er på vei. Jeg har hatt litt lengre sykluser enn dager. Og hvis jeg da regner uker i fra første . Ved graviditet, hvordan finner legen ut hvor langt man er på vei?

Du sier at viss vi teller fra oktober uker + dager så kommer vi til August, og det er da jeg har . I oktober ble det kjent at Torsdag kveld fra Nydalen-medlem og komiker Sigrid Bonde Tusvik venter barn med TV-kjæresten Martin Jøndahl. Jeg skjønner ikke helt hvor langt jeg er på vei for de viser litt forskjellig.