Hvordan få agentur på klær

Det er avhengig av en del forskjellige ting. Det er mange leverandører som ikke har satset på Norge særlig for forskjellige grunner, f. Det er vanskelig å komme med noen konkrete rå for det vil være mange forskjellige faktorer som spiller inn her. Karianne Osmundsen er brennende opptatt av klær og fashion.

Hun får avtale med flere klesmerker som ønsker mer salg i Norge. Klærne fra den nyåpnede konseptbutikken for det danske merket Ganni er. Jeg tror det er smart å få en ekstrajobb tidlig, ikke vent til du flytter fra mor og far. Særlig når agenturet hennes forventer en nærmest tredobling av.

Kombinasjonen ga meg bedre forståelse for arbeidslivet og hvordan det jeg . Skal du produsere og designe selv, eller skal du kjøpe merker fra ulike agenturer som du ønsker å selge. En egen produksjon, rett og slett, hvor jeg designer varene og får. Og som jeg tenker, det er ikke masse laging av klær slik som HM, . Solli eier og driver et agenturfirma som importerer danske designvarer til Norge. Men skal du få lån er du nødt til å vise til et budsjett, fortsetter Abel.

For å få godbitene – altså klær som gjør at butikken din skiller seg ut – så må du belage. Her er en link til hvordan man kan lage forretningsplan:. Og så må du kontakte de som har agentur på de merkene du vil selge og .

Vi har sendt forspørsel til agentur og har fått tilbakemelding av at de vil. De i banken kjenner meg, så kanskje jeg kunne fått tid der til å få litt råd . Da jeg mistet agenturet så brant det i fingrene, for jeg hadde så mange ideer. Man får en belønning for å være syk, mens for oss så blir det en dobbel kostnad. At han er best på klær i Norge legger han heller ikke skjul på.

Andre ville antagelig kjøpt dem og gått videre, men Willumsen Nustad tenkte Dem må jeg få agentur på! Hvordan blir jeg kontaktet når jeg får en jobb? Hvordan vet jeg hva som er mitt statistnummer?

Trenger man å ha spesielle klær på seg når man er statist? Så mit spørgsmål er; Hvordan får jeg et agentur på et produkt fx. Agentseksjonen organiserer agenter, eneforhandlere og distributører fra flere bransjer innen varehandel. I en åtte minutter lang reportasje får minMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

Maria og jeg bruker selvsagt mye klær fra Holzweiler agentur, men flere av . Vi kjøper inn varer fra store deler av verden og våre klær og sko er normalt sett. Du skal selge myyyye klær for å kunne drive en sånn butikk. Bilde av Susanne Skou Nordby med klær fra butikken.

Agentur betyr at vi har enerett på salg i Norge, og selger til andre butikker.