Hvordan finne krypstrøm

Båtforumet: hvordan finner man ut hvor det stikker av strøm med måleinnstrument . Motor, trafikk og maritimt › Bil › Teknisk og trimmingBufretLignende4. Er mange som spør om det ikke er noe krypstrøm som tapper batteriet, men. Flatt batteri, måling av strøm med multimeter. Tapper batteriet i bilen – Teknisk og trimming.

Jeg har prøvd å måle feilen på apparatet selv men klarer ikke å finne noe. BufretLignendeHvordan vedlikeholde batteri? Et skittent batteri gjør at det blir krypstrøm mellom polene, og høyere utlading.

Hvis det er irr på polene, fjernes dette lett ved å . Vet ikke hvordan dette kan sjekkes, men en tur innom et LR verksted kan.

Noen som vet HVORDAN jeg måler om det kryper strøm? Viss eg ikkje finne noe raskt ved å dra ut sikringene, så pleie. Hvordan utfører du en kontroll av uønsket utlading, og hvor mye.

Hvordan vil du gå frem for å finne feilen? I tilegg ville jeg kontrollert om batteriet var rent og ikke møkkete da møkkete batteri kan ha krypstrøm. Se på sikringsoversikten og finn ut hva som trekker strøm gjennom den . Ja, jeg misstenker også det nye releet, men hvordan kan den trekke. Når du skal måle om det går noen krypstrøm med bilen av, skrudde du . Ladet batteri lades ut etter kort ti Mål, for å sjekke krypstrøm. Det er jo krypstrøm det også selvfølgelig.

Jeg har ikke forsøkt å finne krypstrøm, siden det ikke er problemet. Noen ide om hvordan jeg kan sjekke ut det uten å kjøpe ny for å teste? Dersom noe utstyr er tilkoblet her må du koble fra en etter en for å finne ut hvem som er synderen.

Det anbefales å bruke tangamperemeter for å finne samlet utlading, for så å måle SPENNINGSFALL i . Har nu kjøpt et nytt batteri, men vil helst finne ut av problemet,før jeg setter i sikringen igjen ! Noen som kan gi meg en grei fremgangsmåte hvordan jeg nøyaktig . På et rent batteri vil det ikke bli krypstrøm. Men krypstrøm reduserer levetiden på batteriet. Krypstrøm= den strømmen som tappes fra batteri når alle forbrukere. Men hvis den tapper seg, så er jeg jo tilbake til at jeg må finne stede den tappes.

Så tar du ut én og én sikring og ser hvordan strømtrekket endrer seg.