Hvordan slette lagrede meldinger på snapchat

SVAR: Hei,Snapchat meldinger kan slettes ved følgende,1. Hei, jeg vil slette meldingene mine fra Snapchaten min men jeg vet ikke hvordan skal jeg slette . Samtalene er grå på farge og jeg vet ikke hvordan jeg får slettet.

Ikke lastet ned en annen snapchat, har noen liggende der fra november. Da måtte jeg slette personen og legge til igjen. Ellers så blir chatten lagret når du trykker på meldingen etter at du har lest den. Har du noen gang feilsendt en Snap på Snapchat? Her er tips for hvordan du kommer deg ut av krisen. Men visste du at du kan trekke tilbake feilsendte Snapchatmeldinger?

Her skal du få tips om hva du kan gjøre når du har.

Da slettes kontoen din og snappen du har sendt. Wiper lar deg slette meldinger hos deg selv og hos mottakeren. Snapchat er en enkel og rask måte å sende bilder på, og med noen enkle. SENDE BILDER: Ironisk nok ikke så innlysende hvordan man gjør . Nå introduserer Snapchat en ny funksjon, Minner, der du i stedet for å lagre bildene.

Under ser du hvordan den nye funksjonen fungerer:. Team Snapchat om at den nå er blitt aktivert for deg.

Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Snapchat bare om å sende hverandre kjappe bildemeldinger, som. Lær hvordan du setter opp Raspberry Pi med kameramodul, og gjemmer hele satsen.

Lynmeldings-appen Snapchat har vokst seg store på et løfte om at de sletter alle sendte meldinger etter sekunder.