Kabeltrommel som bord

Jeg har sett mange kreative forslag til bruk av en gammel kabeltrommel, men for min del har det egentlig blitt med tanken på å lage noe – helt til . Vi har nå Kabeltrommel bord til salgs fra Finn. Bordet er laget av brukt kabeltrommel også kalt trommelbord.

Nemlig å forandre en kabeltrommel til et vakkert bord! Det er kanskje ikke den mest originale idèen, for det er jo mange bloggere som har laget . Bord av kabeltrommel – Lenger inn åpner det seg et stort, lystrom. Dette rommet favner både stue og kjøkken, og det er flere meter fra gulvet og opp til skråtaket. Hvordan i all verden kom du på å bruke kabeltrommel som bord? Jeg har vært å hentet hjem en kabeltrommel i dag, gleder meg til å pusse den opp.

Tenkte å få vist hvordan kabeltrommelen etter hvert har blitt.

Det er denne som ble hentet hjem i vinter og ble satt som bord inne på spisestuen. Annika Niebuhr-Rødahl, Elin Åkesson, Brita Fjermedal and 6others like this. Interiør , Hus Hage Så flott du vil dele det med oss åhhh det er kjempe lekkert :).

Har endelig fått skaffet meg kabeltrommel bord. Jeg synes de er så utrolig sjarmerende, for ikke å . Har lenge vært på jakt etter sånne kabeltromler. I sommer begynte jeg på å pusse opp denne kabeltrommelen.

Den er pusset, grunnet og har skrudd på hjul under, men . Nå har jeg endelig fått på plass det nye bordet mitt ute. Jeg har hatt en kabeltrommel stående i garasjen, men ikke helt vist hvor jeg skulle . I tillegg til hennes fargerike og lekre sittegruppe og bor har hun innredet et. Jeg har også valgt å bruke en kabeltrommel som side-bord.