Kokeplate virker ikke

Sjekk følgende før du tilkaller hjelp: Er det lys i kontrollampen? Det var ikke sikringen i sikringsskapet som lagde feilen på komfyren. Jeg har en Gorenje komfyr usikker på modell, den er ikke på gorenje.

Når man skur på kokeplatene vises det bare en L istedenfor 0 . Komfyr: Ovnen virker ikke: Kontroller sikringer i sikringskap. Stekeovn virker ikke, plater ok: Står uret på auto? Ovnen vår er vel ca år gammel, og i dag oppdager jeg at den plata jeg bruker minst ikke virker. Er dette noe som lett lar seg reparere, eller . Skjønner ikke hvorfor den har sluttet å funke.

Jeg hadde aktivisert barnesikringen på dem. Får du ikke tak i batterier med det samme, kan du trykke en gang på knappen på. I bruksanvisning står det kun at vi skal påse at vi ikke har satt på. Kan ikke være så lett å ubevist slå på denne.

Men på min så kunne jeg holde inne noen av knappene så den resatte seg. Undervarmen på integrert komfyr virker ikke. Siemens Innebygd Komfyr – Hus, hage og oppussing. FAQ – Ofte stilte spørsmål om – Wallas 8t kokeplate virker ikke.

BufretWallas 8t kokeplate virker ikke!