Krypmispel i skråning

Man kan for eksempel plante krypmispel som dekker raskt en hel skråning. Den er lav, og ugresset vil etter hvert ha vanskelig med å komme . Men så så jeg et sted at de plantet krypmispel i slike skråninger.

Lang skråning, hva trenger jeginnlegg22. Knapt noe som har med beplantinger å gjøre generer flere spørsmål en hvordan man kan plante en vellykket skråning. Macrobiota decussata) og krypmispel (Cotoneaster horizontalis ) er velegnede, . Jeg har en lang skråning mot naboen som jeg ønsker å plante noe som skjuler.

God markdekker til sørvendt skråning med sol midt. Tips til hva man kan gjøre i en skråning med kun bark. Vi har en liten skråning forran huset vi gjerne skulle gjort noe med – uten at det medfører for mye arbeid.

Krypmispel vokser som ville helvete og er hardfør. Jeg har en skråning, ned mot gangveien som går ned rundt huset vårt. Og så kjøper jeg feks krypmispel, lager hull i plastduken og planter de . Anleggsgartner,Steinlegger Har ei skråning nedenfor huset.

Relaterte ord: hage skråning, skråning hage, hagebusker og trær, hage i . Vi har en skråning som ønskes opparbeidet og beplantet med krypmispel.

Skråningen består i dag av mye stein, og ugress. Hei, jeg har en ganske bratt skråning som jeg tenker plante en slags Mispel i. Hva vil du anbefale meg ifm med planting . Ompotting Orangeri Pavilliong Planting potentilla prinsessespirea Produkter til hagen Roser rosespirea Skadedyr skråning . Liten eldkvede ( Chaenomeles japonica ), Klematis, krypmispel . Har satt ned noen ekstra stiklinger av krypmispel her og der for å fylle mer ut. For noen dager siden gravde jeg hull og satte på plass noen .