Lage dørskilt selv

Graverte skilt i plast passer utmerket som navneskilt. Du kan selv montere vinylteksten for eksempel på en vegg, et vindu eller på bilen. Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet.

Lator har flotte dørskilt med utseende som gateskilt. Design dine dørskilt selv direkte i vår nettbutikk. Fine skilt i aluminium til riktige priser.

For å begynne: Klikk på ønsket type skilt og velg en av skiltmalene (eller lag ditt skilt helt fra scratch). Tekst, farge og layout endrer du i skiltdesigneren. Altså velkommenskilt, skilt med forskjellig tekst osv. Du kan jo selv prøve å lage skilter med større skrift, enten ved å overføre via karbonpapir .

Skilt designerHer kan du designe ditt eget skilt, klistremerke eller reklamebanner. Jeg skal lage dørskilt for å henge på ytterveggen. Jeg har laget mange slike skilt, som – om jeg skal si det selv – er fine!

Jeg hjelper deg gjerne med å ta bilder og tips til utforming av design slik at du kan lage et flott dørskilt til deg selv eller familien. Jeg kom umiddelbart til å tenke på sånne dørskilt som jeg har så lyst på. Skal lage meg alarm og dørskilt av plexiglass. Er det noen som vet hvor jeg kan få tak i avstandshylser i børsta stål, slike som på bildet .

Har selv dørskilt laget takstenbiter, som jeg er veldig glad i:) Ha en fortsatt fin . Det er enkelt å lage tavler og dørskilt i vår webbestilling selv. Ukeplanene i magnetfolie som du designer selv og på alle dørskilt. Dørskilt i hardplast med ditt personlige motiv påtrykt.

Designet har jeg laget selv etter inspirasjon fra andre jeg har sett på nettet. Dørskilt x cm; Materiale: akryl- eller aluplate, værbestandig; Valgfri levering, veggoppheng. Design ditt helt egne dørskilt og ønsk gjestene velkommen. Med våre postkasser kan du designe og skifte ut skiltene selv. Vis alle Dørskilt rabattkoder, kupongkoder, rabattkuponger tilbudskoder ✅; som er gyldige for 20på✌.

På dere hjemmeside kan du kan selv bestemme glass. På nettsiden kan du enkelt lage et personlig dørskilt i en moderne stil.