Lakkbehandling av ny bil

Opptil års garantisystem for nyere biler! Behold originalelakk-kvaliteten i årevis. Jeg har kjøpt meg ny bil og hører noen mumler om at det kan være smart å behandle lakken på den slik at den varer lengre og beholder .

De første til månedene til en ny bil, er lakken relativt oksidasjons fri og i god stand. Har kjøpt ny bil, og lurer derfor på råd om lakkforsegling. Kan få Ditec behandling til en veldig gunstig pris gjennom forhandleren, er dette noe å . Alle nye biler er i dag lakkert med vannbasert miljølakk.

Denne er derfor mindre motstandsdyktig enn lakk tilsatt de . Hei, jeg har fått meg en ny, sort, Mercedes CLA som jeg tok med meg til K20i Trondheim for å sjekke pris på utvendig og innvendig vask. Grunnbehandling av nybil – selv eller Ditec?

Lakkbehandling – Norsk elbilforening: elbilforum. Så jeg kunne veldig enkelt ha satt den inn til et firma og fått en lakkbehandling som sikkert bevarer lakken en del . Jeg får en sort Si Trondheim i oktober (nå kanskje desember 🙁 ). Hva er best blant disse to valg på ny bil – metallic farge(sort): NB! Ikke lakkbehandling – Bare forsiktig håndvask(ikke svamp)) med høytrykk . Nybilforsegling: (Sikrer opptimal holdbarhet på din nye bil). Her anbefaler vi Ditec lakkbehandling på lakken, Glassguard behandling av ruter samt enten .