Led pære lyser svakt

Renset en lampe som jeg stort sett ikke bruker da den er klønete . På toalettet vår har vi en enkel lampe med 2x Gpærer. Enkelte led pærer bruker så lite strøm at du kan ta den ut og det lyser forsatt i hånden.

Jeg har installert LEDpærer i en lampe i gangen. Når jeg slår av lyset for kvelden fortsetter disse tre pærene å lyse, om enn . LED pærene omdanner opp mot prosent av strømmen til lys. Strømtilførselen er 12V og kommer fra en vanlig pæresokkel. To av dem slipper gjennom en svak strøm, slik at LED-pærene som er tilkoblet lyser veldig svakt selv om reléet er slått av. Hvis de lyser meget svagt, skal du ikke blive alt for bange, det er ufarligt.

Jeg har foreløpig slike kurser med henholdsvis og Led pærer.

Når jeg skrur av lyset lyser fremdeles en av pærene i kursen svakt. Interessant nok lyser de når jeg ikke rygger også, iallfall om jeg har vært. Jeg har en krets hjemme hvor led pære i vanlig lampe gløder svakt .