Lekkasje vindu båt

Vinduer i mange eldre båter er montert i elokserte aluminiumsrammer med en. Det fins mange forskjellige vinduer og måter å feste de på, derfor blir dette et generelt svar. Hvis du har aluminiumsrammer med gummilister, .

Oppdaget i går at det lekker inn gjennom et vindu. Har fått noe lekkasje på et av lewmar vinduene på min mod. Dette rådet fikk jeg av Ståle på Lunde Båt, og på min båt har dette fungert . Det gjorde selvsagt at det var kul umulig å få vinduet på plass igjen med. Hva kreves for å lage nye båtvinduer med rammer i eloksert aluminium? Her ser du båten min som jeg har byttet vinduer på.

Skjøtestykket vil gjøre lekkasjer i hjørnene til en sjeldenhet.

Nedenfor ser du et av vinduene jeg har laget til en . Nå skal jeg prøve å få fixet lekkasjen i vinduet i kabinen. Har samme type vindu med gummi og alu-list. FUGEMASSE OG TETTING TIL BÅT MARINE BÅT OG MARINE.

I mange år har man slitt med lekkasjer fra takrenner.