Letsdeal min konto

Må jeg betale faktura selv om varen min ikke er levert? En vanlig årsak er at e-post er feil utfylt.

Sjekk derfor at du har registrert riktig e-postadresse under Min konto på Mine sider. Jeg har fått faktura, men ikke produktet . Hvis du har glemt passordet til din Let’s deal-konto kan du få tilsendt et nytt. Hvis du ikke finner e-posten eller sms-en med koden kan du alltid logge inn på din konto her på letsdeal. Logg inn først, og deretter gå inn på Min Konto; Rull .

Du kan sjekke leveringstid på alle dine deals under Mine Deals. Du finner kontaktinfo under Mine Deals i linken over. Deles min e-postadresse med tredjeparter? Du får automatisk en konto første gang du kjøper en deal, derfor behøver du ikke opprette en her. Dersom man oppretter en konto før man kjøper en deal kan . Hvor ser jeg hvor mye penger jeg har på Let’s deal-kontoen? Du sjekker enkelt saldo på din Let’s deal-konto på Min Konto på letsdeal.

Jeg kan ikke finne min kode eller ordrenummeret mitt. Hver bruker kan kun opprette én personlig konto. Brukeren er selv er ansvarlig for sikkerheten omkring sin konto, for eksempel at ikke passordet kommer på . Trykk på Mine deals; Du vil få opp listen over dealene dine.

Du kan også se din saldo under min konto dersom du er innlogget. Pengene du har på din Let’s Deal konto benyttes .