Lillefinger og ringfinger sover

Lillefinger, og delvis ringfinger på venstre hånd sover nesten hele tida. Helse: Har vart i flere uker nå, merker det hovedsaklig når . Lillefinger og ringfinger sovner under jogging.

Lillefingeren og ringefingeren er helt nummen til henne også. Også for meg var det lillefingeren og ringfingeren på venstre hånd og nedover ca . Ofte er det lillefinger, ringfinger og langfinger. Kunne du tenkt deg å sove i same seng som kong Olav? Hva med ringfinger og eventuelt halve langfinger?

I tillegg er det vanligvis lillefinger, ringfinger og delvis langfinger som er mest plagsomme hos meg, og det var vanskligere å gjøre noe med enn . Alle har vel opplevd såkalt enkemannsstøt en eller annen gang, med utstrålende smerter mot lillefingeren etter å ha støtt borti noe med albuen.

Hei For måneder siden ble jeg helt nummen i lillefinger og ringfinger på venstre hånda. Jeg tenkte at det nok var stress, så jeg lot det bare være.