Negativ graviditetstest ingen mens

Har hatt regelmessig menstrasjon de siste årene, men nå får jeg ikke mensen. Jeg testet noen dager etter at jeg trodde jeg skulle få mens, men . Over en uke på overti ingen mens og negativ test.

Uteblitt mens, negative graviditetstester. Dagen du venter mensen er kommet, men fortsatt er ingen mens i sikte. Nervøs og spent tar du graviditetstesten og får se … én enslig strek. Har spørsmål til dere som kanskje kan hjelpe meg.

Pcos, ingen mens, symptomer, negativ test16. Håper det er noen som kan hjelpe meg her. Jeg har enda ikke fått min mens, men har hatt .

TEST: Dersom menstruasjonen lar vente på seg kan det være lurt å ta. Dersom testen er negativ, men mensen fortsatt uteblir over lengre ti . Tok en test i går morges, den var negativ. Som sagt er jeg på dag i dag og det er ingen tegn til at mensen skal komme i dag heller. Tok en test på onsdags kvel men den var negativ. Samme med morgenurin på lørdag, negativ test.

Forsinket, men negativ test – Prøvere og ufrivillig barnløse.

Eg har aldri tidligere stått over ein menstruasjon, fått det til ganske punktlig. Testet meg i forrige måned da mensen uteble, men var negativ. Rett etter uteblitt menstruasjon kan av og til graviditetstesten være negativ.

Da lønner det seg å vente dager før du foretar en ny prøve. Forventet mens fredag, men enda ikke kommet. Så forventet mens skulle komma ca dager senere. Det er nå uker siden og fortsatt ingen menstruasjon. Mensen har fortsatt ikke kommet, og testen jeg tok i stad var negativ (vel og merke, testet ikke med morgen urin)!

Er på dag idag ( nestet neg. på morgen urin på søndag, og neg på dag test idag) etter fryse forsøk. Ingen mens og heller ingen tegn til å få . Unge jenter som nylig har fått menstruasjon; Voksne kvinner som. Dersom testen er negativ, men mensen fortsatt . Havde testdag i mandags men testede negativ mandag og tirdag.

Jeg har stadig ikke fået mens, og nu tester jeg igen i morgen. Mensen har fortsatt ikke kommet, og ingen tegn til den i det hele tatt.