Negativ test på ikm

Hadde ikm på fredag, tester fortsatt negativt på bt. Rekordmange som er over IKM og negative tester! Hvor lenge etter IKM kan det ta før en test blir posetiv.

Kan det likevel henda at eg får negativ test rundt IKM, sjølv om eg er . Lurer på om det er mange her inne som ikke har testet positivt før lenge etter IKM? Jeg er dager over IKM i dag, og testet negativt. En uke over IKM, men bare negative tester.

Diskusjoner › Spørsmål fra SnartGravideBufretLignende27. Jeg har nå gått dager over IKM og har testet negativ, senest i morges.

Har noen opplevd å teste negativ etter IKM, for så å teste positivt noen . Jeg opplevde og teste negativt etter ikm da jeg var på vei med datteren min. Trodde ikke jeg var gravid siden testen var negativ, så jeg tok ikke . I dag er jeg dager over IKM, og fortsatt negativ test på morgen urin. Den vanligste årsaken til “forsinket” mens og negativ graviditetstest, er at dagen for forventet mens er feilberegnet. Kan det være andre grunner enn graviditet til .

Har ikkje gått på p-piller på over eit år. Har vore seksuelt aktiv i eggløsnings perioden. Tok samme test som sist, first response som man kan ta dager før ikm.

Testen viste negativ som jeg fryktet, så da har vi ikke klart det denne . Men tre dager etter IKM var testen knallpositiv. Håpet er ikke ute selv om du får negativ test før du forventer mens. Når kan man starte testingen, og hvor mye penger er det nødvendig å. I enkelte tilfeller kan testen være negativ selv om du faktisk er gravi . Spør hver dag gratis, ikke her på fb :-). Jeg testet positivt på el-test fredag februar og negativ el tes. Uteblitt menstruasjon, men negativ graviditetstest. Jeg testet negativt med tidligtest 4-dager før ventet mens og positivt med cb dagen før ventet mens.

Første gangen jeg ble gravid merket jeg det også før ikm. Jeg testet negativt ganger og så fikk jeg èn klar positiv. Denne måneden er jeg foreløbig dager på overtid (ikm) og jeg har INGEN tegn på . Vi har bestemt oss for å prøve på en liten spire:) Har hatt hormonspiral – som jeg tok ut i august.