Ordinær ultralyd uke 20

Jeg har fått den ordinære ultralyden i min uke 20. Syntes det hørtes seint ut, men jeg har aldri gjort dette før og vet. Ultralyd – hva skjer på ultralydundersøkelsen – Babyverden.

Gravid › KontrollerBufretLignendespennende tema Bli med på eventyr og lær om verden Besøk. Du som er gravid får tilbud om en gratis ultralydundersøkelse rundt uke i svangerskapet. Ultralydundersøkelsen er en gjennomgang av foster og livmor for å få informasjon om alderen på fosteret, antall. Hva kan man forvente av ordinær ultralyd?

Et raskt nettsøk viser at mange andre gravide i norske forum forteller at de har fått en ultralydtime i uke 2 eller og lurer på hvilken . Alle gravide får tilbud om en ultralydundersøkelse i uke 17-19. Det er ikke en ordinær undersøkelse, men en undersøkelse som kan benyttes hvis man vil.

Mellom 17-uker er den rette tiden for å sette termindato. Hei, jeg har fått innkalling til ordninær UL når jeg er fullgåtte uker og fire. Jeg var i uke på ordinær ultralyd i alle mine svangerskap ;).

Det stemmer at det bør være faktisk mellom uke og for å være riktig. Jeg har lest at man bør ha ordinær ultralyd før uke for å få satt . Var på ordinær UL i uke 2 og fikk vite kjønn :).

Jeg var på ultralyd i det som i utgangspunktet skulle vært slutten av uke 18. Rutinemessig ultralydundersøkelse i svangerskapet. I dag får samtlige gravide i Norge tilbud om ultralydundersøkelse mellom 16. Vi var på ordinær ultralyd i dag klokken halv tre, og var utrolig spent på om det skulle være mulig å. Jeg har lenge hatt det på følelsen, men etter hvert som ukene har gått, har jeg ikke lenger våget å. Kom tilbake om to uker for å få satt endelig ultralydtermin. Tror du det er mulig å se kjønnet såpass tidlig som i uke ? Fikk vite kjønnet på ordinær ultralyd i uke :-). En liten smakebit fra ultralydundersøkelsen i uke 19.

Hjemme hos Linda har det gått to uker fra ordinær ultraly og det går mot. Ettersom jeg er bosatt i USA har jeg blitt tilbudt, og benyttet, ultralyd i uke under. Vi har uansett rett til å vite på forhånd om vi venter ett barn med.

Jeg var uker på vei med vårt første barn da det ble oppdaget alvorlige avvik under den ordinære ultralydundersøkelsen. Kjentes som jeg hadde vært gravid i årevis da jeg kom til uke 20. Da var jeg på ordinær ultralyd – endelig – og gjett hva. Har ikke blogget så aktivt de siste ukene grunnet siste ultralydbesøk vi hadde i uke. Jeg var da i slutten av uke og var skikkelig stresset.

Jeg har fått time til UL først i uke (20+ca ved UL). Jeg har lest at man bør ha ordinær ultralyd før uke for å få satt termin …. Jeg har også vært redd for å bære et barn i 18-uker for så å få vite at det. Flere av mine venninner har fått beskjed på ordinær ultralyd at .