Positiv test etter ikm

Lurer på om det er mange her inne som ikke har testet positivt før lenge etter IKM? Jeg er dager over IKM i dag, og testet negativt. Ikm i dag, fremdeles svakt positive tester26.

En uke over IKM, men bare negative tester. Forum › Bli gravid › Bli gravidBufretLignende22. Vet om fler som ikke får positiv test før de er 1-uke over IKM. Er det noen her som har testet SENT positivt?

Hvor mange dager over IKM fikk dere positiv test? Forum › Termin- og barselklubber › 20› Juli 2012BufretLignende28. Jeg har ikke IKM før november, dvs om dager og er alikevel skuffet over negativ test.

Nå er jeg dag over IKM, men ingen positiv test. Er det noen her som ikke fikk positiv test før flere dager etter IKM? Og når er det seneste dere har (først) testet positivt? Hadde IKM for dager siden, testet svakt positivt på IKM, men negativt dagen etter (eller var det to dager etter), så da lurer jeg jo litt. Før IKM, på dagen, eller først noen dager etter? Var nettopp på toalettet for nr og da jeg . Hvor vanlig er det å teste positivt seint?

Jeg er dager over IKM og tok en test allerede på dag og etter IKM og de viste svake streker. Etter og ha drømt om positive graviditetstester i natt, bestemte jeg. Tok samme test som sist, first response som man kan ta dager før ikm. De fleste gravide kvinner vil få positiv test dager etter eggløsningen, men dersom egget fester seg sent kan det gå enda lenger tid før testen . Jeg testet negativt ganger og så fikk jeg èn klar positiv grviditestest, men fikk negativ dagen etter igjen.

Men samtidig er redselen for ENDA en måned med langt over IKM. Men tre dager etter IKM var testen knallpositiv. Håpet er ikke ute selv om du får negativ test før du forventer mens.

Har lest om mange som ikke får positiv test på mange uker etter ikm. Når kan man starte testingen, og hvor mye penger er det nødvendig å. Har aldri hørt om noen som har testet positivt hjemme, og deretter. Hvis du er over IKM skulle testen være like sikker som testen hos legen. Forrige graviditet testet jeg positiv DPO. Med begge mine eldste måtte jeg over IKM før jeg fikk positiv. Blir jo gående å kjenne etter symptomer, enda det mest sannsynlig er litt for tidlig enda.

Ikke alle som får positive tester før godt etter ikm vel?