Samsung kjøleskap kjøler ikke

Blir ikke kaldt nok, ( men fryseren blir mer enn kald nok.). Men jeg har et Samsung kombiskap ca år gammelt og fikk samme problemet for en . Oppdaget her i går at kjøleskapet ikke er kaldt lengere.

Hvis jeg slå av og på igjen starter kompressoren og kjøler ned til riktig temperatur . Bruk denne oversikten for å finne ut hva som forårsaker et problem med kjøleskapet. Kjøleskapet går ikke og lyset virker ikke: Kontroller at kjøleskapet er riktig . Har et Samsung side by side kjøleskap som er år og 5mnd. Høres nå ut som om det starter såvidt opp i noen sekunder men ikke klarer å . Har et Samsung kjøl og fryseskap med isbitemaskin(side-by-side) hvor.

Jeg har prøvd å nulle det ut ved å bryte strømmen i min.

Hvis kjøleskapet eller fryseren ikke er kald nok, prøv følgende: Trinn 1. Hvis den enheten ikke fungerer er det noe galt med veggkontakten. Hvor lenge mener du at et kjøleskap som koster rundt regnet 17. Samsung RSer en dobbel-dørs kjøleskap fryser. Hvis Samsung kjøleskapet opplever problemer, kan du være i stand til å identifisere og.

For kjøleskap som ikke er kald nok, sjekk kontrollpanelet for å se om . Ofte kan du lett reparere et kjøleskap seg selv.

Når jeg kobler plugge kjøleskapet fungerer en dag kjøler ganske bra, og faller av,. Jeg har en Samsung kjøleskap og problemet mitt er at kjølingen ikke virker, men fryseren . Jeg har et kjøleskap fra WhirlPool som jeg synes kjøler dårlig. Blir ikke kaldt nok, ( men fryseren blir mer enn kald nok.). Men jeg har et Samsung kombiskap ca år gammelt og fikk samme problemet for en.

AnonymforuLyset funker men det er varmt i kjøleskapet. Mitt var det å kjølte veldig dårlig, en kjapp vask så ble det i orden . Det visste ikke Monica og Jan Vidar, som havnet i iskald krangel med Whirlpool. Vi hadde et Gram kjøleskap fra 19som tok kvelden sommeren 2009.

Det ser ikke ut som om den har lyst til å synke heller. Enheten som lager is på vårt kjøleskap virker ikke. Displayet på døren virker heller ikke som det skal, det . Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots.