Silikon 300 gram før etter

Her kan du ta del av autentiske bilder tatt før og etter brystforstørrelser med de. Brystforstørrelse med runde silikonimplantat foran muskelen. Mine forrige implantater var 3gram og var i moderat profil over muskel.

Noe før-etter-bilder vil jeg kanskje komme med litt senere når jeg er sikker på at det. Tuva har 3ml i hver pupp, og jeg har 3ml så har litt mer. Etter dette snakket vi om hvor mye gram, altså 2eller 300. Jeg sa som jeg sa fra første stund at jeg vil ha størrelse med de skal se naturlige . Per dags dato har hun 8gram silikon i hvert bryst, noe som.

Fikk ikke beskjed om at jeg måtte si gram før operasjonen. Jeg ble enig med kirurgen om 3gram i venstre bryst og 3i høyre.

Bedre med litt for lite enn litt for mye, etter min mening. Silikondamer: Hvor lang tid tok det før du fungerte normalt etter. Forum › Fellesforum › AnonymforumBufretLignende20.

Feks 3g i det venstre brystet om de er ulike 🙂 Du skulle gjort det før sommeren. FIKK BRYSTENE FORSTØRRET ETTER FØDSELEN: – Etter å ha ammet var. Før jeg gjorde det med brystene, var jeg veldig fornøyd med kroppen. ADVARER MOT SILIKON: Linni Meister opererte inn 3gram silikon i .

Jeg fikk først prøve 2gram, men endte opp med 300. Silikonimplantat blir lagt inn i brystet via et snitt som kirurgen gjør under brystet, på fagspråket heter. Men hadde jeg fått vite at det bare var plass til 3grams implantater, ville jeg ikke blitt operert.

Nei, det tar flere timer etter en narkose før pasienten blir helt klar.