Silikon før og etter tcmn

Jeg selv syns før-etter bilder fra andre gjorde valget myyye lettere! Dette blir et av de siste innleggene jeg skriver om silikon, rett og slett fordi . Tenker du på hvordan de vil bli etter evt barn?

Jeg fikk fylt 3ml silikon i hver pupp, det var max. Dere må bare vente å se når jeg legger ut før-etter bilder. Noe før-etter-bilder vil jeg kanskje komme med litt senere når jeg er. Før og etterbilder av en brystforstørrelse (brystforstørring). Her vises bilder av pasienter som har gjennomgått en brystoperasjon med brystimplantat.

Synes hun hadde fine pupper både før og etter, jeg. Jeg har så små bryst at silikonen må legges under brystmuskel.

You also have the possibility for sugessties or comments. Det er i denne sammenheng viktig å tenke på at alle pasienter som gjennomgår . Det har jeg tenkt om henne allti og nå spesielt etter hun tok denne tatooen. Man har narkose, men dagen etter, og forsvidt dagene etter, var det helt grusomt og jeg grt masse og klarte . Sofie sier at den heter Si at du elsker meg bare p svensk, s vi fr stole p det. Jeg synes bare at det er s synd at du vil delegge deg etter min mening!

Andrea forteller at etter silikonoperasjonen, var hun absolutt ikke fornøyd.

Bloggeren TCMN fra Tromsø tok silikonpupper ett år før Andrea, . Da Therese Charlotte Margrethe Nielsen opererte silikon i puppene,. En helt ny verden har pnet seg for lille 20-ringen min! Derfor kan dere jo sprre i kommentarfeltet om det er noe dere lurer p . Jeg har lenge vært utrolig misfornøyd med puppene mine, så det å ta silikon har alltid.

Kommenterer TCMN – Therese Charlotte: den siste uken – silikon (diskusjon). Uhuuu, nå kommer de etterlengtede før og etterbildene! Så etter år med heftig bikinileting, har jeg endelig lært meg å finne bikinier. Jeg har selv veldig små pupper, og har ofte tanker om at jeg vil ta silikon, selv om. Har faktisk vert inne på det samme som deg før og skal huske alt . Jeg har ikke noen smerter som jeg ikke hadde før jeg opererte, men puppene er nok ikke bra for ryggen med tanke på at den er skeiv fra før av.

Har du fått strekkmerker på puppene etter forstørrelsene?