Smerte i håndledd ved bøying

Med håndplager menes smerter, svulster, feilstillinger og nerveskader som gir. Det å ha vondt i håndledd og nærliggende strukturer kan være særdeles plagsomt. Alt dette jeg skriver her skriver jeg med en hånd pga smerten i den.

Derfor fikk jeg utrolig smerte når håndleddet bøyes, noe lignende du . Smerter i hånden er svært vanlig, spesielt for kvinner. Hendene og håndleddet kan dovne om natten eller de kan hovne opp, føles nummene eller kraftløse. Jeg har i flere år hatt en smerte i håndleddet som kommer og går med.

Nå klarer jeg ikke bøye håndleddet i noen vinkler- så vondt er det. Det hjelper godt på smertene å stive av håndleddet med et elastisk bind eller ortose. Når man har karpaltunnelsyndrom, får man smerter eller svakhet i hånden og håndleddet.

Det finnes behandlinger som kan hjelpe mot smertene og forhindre . Vondt å løfte på babyen, vondt å bøye hånda og vondt å i det heletatt bevege på den.