Strømforbruk leilighet 60 kvm

Strømforbruket vårt er på 0kwh pr år. Normalt vil jeg tro, vi er stk og vaskemaskinen, tørketrommel og . Jeg leier leiligheten så orker ikke å betale esktra enn det jeg må. Har på en liten vifteoven i verkstedet til samboern. Bor i en kvm stor leilighet, i første etasje. Vet ikke hva som er normalt, for flyttet fra en kvm stor leilighet i mars . Strømforbruk og strømsparing – Skaff deg oversikt over forbruket ditt – da kan du også spare. Omtrent det dobbelte av normalt, men til å leve med.

Hva er det folk med små leiligheter og hus gjør for å få så ekstreme regninger. Har det godt og varmt inne og har et strømforbruk på 13000kwh i året. Vinteren er i anmarsj, og dermed går strømforbruket – og dermed også.

En moderne, liten leilighet, omgitt av andre leiligheter, bruker kanskje . Jeg har aldri bodd alene i en leilighet som jeg har måttet betale strøm på, det har vært. Wh i året, så vil jeg i snitt betale 6i måneden tilsammen for strømforbruk og nettleie. I en enebolig ligger gjennomsnittlig energiforbruket til oppvarming på ca. At man betaler mindre for energi i en leilighet med strømmåler enn i en liten hybel.

Mitt årlige strømforbruk er 18kWh, altså i snitt rundt 1kWh i måneden. Jeg lurer på hvor mye vi kan forvente å betale i strøm pluss nettleie månedlig i. Selv har jeg leilighet på kvm på bakkeplan og bruker strøm for 60i året . Vi bor to i en kvm borettslagsleilighet. Når du har fylt inn dine opplysninger finner vi en strømavtale som passer for deg. Noen som har en formening om hvor mye strøm en leilighet på 75kvm.

Hva er normalt å betale per mnd i strøm i Oslo? Første gangen jeg betaler strøm som ikke er inkl. Værste var ei jente som lå på 20kwh i mnd på ei kvm leilighet.

Bor i en 60kvadrats leilighet med varmekabler på alle rom, maskin på . For eneboliger på mellom 1og 1kvadratmeter er forskjellen rundt 9kWh. Det er imidlertid ikke så stor forskjell på strømforbruket, .