Tuvaw silikon rippling

Jeg ønsker verken å anbefale eller fraråde noen om å ta silikon, men tenk dere i det minste veldig godt om! Veien til operasjonsbordet var kort, og redselen for kapsel og rippling fantes ikke!

Ung og naiv jente med litt for mye penger, det var meg. Ikke overraskende, var det flere spørsmål om silikon under. Når jeg var på mitt tynneste hadde jeg litt rippling på innsiden av den ene puppen. Er det ikke sånn at man må være år for å ta silikon?

Nå har jeg fått veldig mye rippling rundt hele implantatet på begge.

Er nok ikke lenge før de andre silikon-bloggerene gjør det samme kan jeg . Eller har du noen andre tips til å bli kvitt rippling? Gode eksempler på hvorfor noen velger å operere seg. Hvordan hadde dere reagert om jeg gjorde det? Er bare litt nysgjerrig, siden jeg nettopp har tatt silikon selv. Håper du vil svare på spørsmålet jeg stilte deg ang rippling. Er såå nyskjerrig på hvordan det gikk :b.

Det betyr drøssevis av tilbud i sånn cirka alle nettbutikker. Lurer på hvor meget du havde i dit eget bryst før du tog silikon? Vet du hva man må gjøre om man får rippling? Tenkte egentlig bare å kjøre i gang en spørsmålsrunde om silikon, siden jeg får mye spørsmål.

Det var ikke slik jeg trodde det ville være å ha silikon – Jeg har fått rippling!