Vaske gore tex milo

Kjøp gore tex vaskemiddel og impregnering (Tech wash) MEN kjøp impregnering som skal sprayes på. Har hørt at det er enkelte ting som ikke bør gjøres når man vasker goretex klær? Vanlig vaskeinstruksjon for GORE-TEX -plagg er: Husk å lukke alle glidelåser.

Plagget vaskes på grader uten sentrifugering, med et vaskemiddel uten . For å få det meste ut av Gore-tex plaggene dine, er det viktig å holde dem. Vaske det på varm vask, med et vaskemiddel uten enzymer, gjerne . Er du av dem som tror at dyre skallplagg bør vaskes så sjelden som mulig? Jeg har ikke GTX vaskemiddel for hånd så spørsmålet er om Milo kan gjøre.

Har vasket gore-tex jakka med milo flere ganger – funger fett. De bør vaskes en gang i blant for å opprettholde pusteevnen.

Jeg ble anbefalt å vaske med milo for å bevare impregneringa lengst mulig. Goretex bør vaskes med egen inpregnering og eget vaskemiddel. Tips til enkel og grei vask av Gørrtexbukse type simms guide. Sist vaska jeg den med milo da jeg ikke gadd kjøpe dyre gore tex vaskegreier.

Vasker mine Goretex vadebukser med Omo Colour i vaskemaskin på grader . Når jeg impregnerer GoreTex jakkene mine så vasker jeg de på. Bruk heller ett billigere flytende vaskemiddel som Milo eller lignende.