Vaske gore tex sko

Min sønn fikk en par joggesko av den typen med GoreTex membran. Enten er de feil farge, passer dårlig eller . Forum › Diskusjoner › Klær og utstyrBufretLignende5.

Går det bra å gi goretex-sko en runde i vaskemaskinen? FPForum › Hjem og utstyr › Stikkas barneutstyrshjørneBufretLignende19. Jeg vasker jo endel sko i vaskemaskinen og det går bra.

Men Goretex-sko har jeg ikke vasket der enda, vet ikke om de tåler det. Fjellstøvler og sko lages både av kunstmaterialer og lær (skinn), både i. For at Gore-Tex skal kunne fungere riktig og puste godt er det viktig å vaske skoen . Sko og støvler med Gore-Tex og andre typer membran som skal holde tett, og samtidig.

Har du vasket skoene innvendig, bør de tørke lenge. Nei, jeg er skeptisk til vaskemaskin, men jeg må jo få skoene rene. Takk for tips om Milo hvis jeg evt putter dem i . Vaske viking gore tex vinter sko – Skravlesideninnlegg17. Vask og vedlikehold – Hvordan vaske Gore-Tex?

Plagget vaskes på grader uten sentrifugering, med et vaskemiddel uten . Tradisjonelt er mange sko uten Gore-Tex membran laget med glatt lær.

Disse skoene skal kun vaskes, ikke impregneres. Alle vikingskoene jeg har hatt tåler vask på grader i maskin. Har vasket dem på håndvask uten sentrifugering, og det har fungert veldig fint.

Generell omsorg: Etter hvert bruk, anbefaler vi at du rengjør skoene med en børste og rent vann.