Voltaren og alkohol

Det er mulig å kombinere alkohol og Voltaren, men det er en mulighet for å kunne få magesår når man benytter betennelsesdempende medisin som Voltaren, . På lørdag glemte jeg meg, og gikk på fest til tross for at jeg går på denne .

Alkohol og smertestillende hører ikke sammen – heller ikke dagen derpå. Les også: – Voltaren og Ibux øker risikoen for hjerteinfarkt . Går på Voltaren pga skuldra, og har kastet pakningsvedlegget. Kan man drikke alkohol når man går på disse? Forum › Termin- og barselklubber › 2008BufretLignende8.

Om jeg klarer å komme meg på hytten, så hadde det vært kjekt med litt vin, men de tre siste nettene har jeg hatt. Voltaren og alkohol – Kropp og helse – Kvinneguiden Forumforum.

Jeg skal gå på voltaren (mg, pr dag) i dager. Jeg skal på en liten sammenkomst med jobben i kveld og lurer på om . Men hvis jeg tar pause fra voltaren i en dag, og bytter det ut med masse alkohol. Voltaren er et betennelsesdempende og smertestillende legemiddel som tilhører gruppen NSAIDs (ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler) og brukes ved .