Voltaren og paralgin forte sammen

Kan jeg ta paracet eller ibux i tillegg til voltaren? Paralgin Forte sammen med Voltaren men helst ikke Ibux. Nå ligger jeg her med Voltaren og Paralgin Forte, synes ikke de hjelper.

Ibux kan jeg ikke ta sammen med Paralgin Forte sa de på apoteket. Voltarol (reseptfritt) og Voltaren (reseptbelagt) i Norge. Da jeg selv brakk beinet ga Ibux og Paracet sammen uventet god . Jeg var på legevakten og fikk et par tabletter med paralgin forte og voltaren, men han glemte å fortelle meg hvordan jeg faktisk skal ta det. Har i skapet ovennevnte tabletter + Paralgin Forte. Ville satset på 5mg Paracet og mg Voltaren hvis jeg var deg.

Hva kan hjelpe når ikke paralgin forte hjelper mot.

Forum › Generell diskusjon › GenereltBufretLignende20. De to gir god smertestillende effekt sammen. Nå er jo paralgin forte og voltaren en del sterkere enn paracet og ibux men gir samme effekten . Paracet + mg Voltaren tatt sammen, tre ganger i døgnet. Paralgin forte, men man får samme effekt som sterke midler. Har aldri blandet de to selv, men vet at det gir god virkning sammen.

Smertestillende som faktisk hjelper for ryggen?

BufretLignendeHva Paralgin forte og Paralgin major er og hva det brukes mot Vær. Inntak av Paralgin forte og Paralgin major sammen med mat, drikke og alkohol.