Angelsound uke 9

Hvor tidlig kan man, i teorien høre hjertelyd med angelsound? Noen som har funnet hjertelyden med Angelsounds før uke 12? Hørte hjertelyd med Angelsounds i dag, uke 9+6!

Hei 🙂 Har kjøpt meg angelsoun og den funker som den skal. Hvor tidlig kan man høre hjertet med angelsound? Hvor tidlig hørte du hjertelyd med Angelsound? Hvor tidlig kan man høre hjertelyd med angelsound? Jeg fant hjertelyden med angelsound ca uke 11-12.

C-Kjendis; Rosebud; Medlem; 0185; Kjønn: Kvinne. BufretLignendeAngelSounds – lytt til din ufødte baby.

Garantert ekte AngelSounds – ingen piratkopi; Ingen tollgebyrer eller skjulte kostnader; Vi sender i en nøytral og diskret . Når fosteret er uker kan man begynne å høre hjertelyden. Når man i starten av graviditeten begynner å bruke Angelsounds bruker plasser doppleren rett over skambenet. Om du trenger nytt batteri, bruk et volts batteri ( IEC6F22). Så siden uke har jeg vært meg selv igjen, og det har vært helt skjønt. Hun ligger i senga med Angelsound og har funnet hjertelyden til den.

Angelsounds Mini doppler Sist svangerskap var det Angelsounds som.

I uke 9+forsøkte jeg på nytt etter å ha sett flere på som . Har kjøpt angelsoun men liker det ikke helt. Prøvde første gang da jeg var uker på vei, men da fant jeg kun min egen hjertelyd. Legen vil ha meg til kontroll annenhver uke frem til fødselen for å følge med på utviklingen av tvillingene. Angående Angelsound: Jeg spurte legen på sykehuset om den og han sa at den ikke. Ja, jeg sier tidlig, for når man er godt over uke synes jeg det begynner å bli litt. Jeg har en søt rosa doppler fra AngelSound som er formet som et hjerte.

Nå er jeg midt i uke 1 og i går testet jeg den igjen etter en lang stund. Og en kan ikke redde babyen før rundt uke uansett. Kan brukes fra uke 14-i svangerskapet. Ny, ubrukt og forseglet Angelsounds JPD-100S Rosa doppler selges . Forrige uke kjente jeg kvalmen kom sigende på igjen, og i helgen, i går og i dag har det vært ganske.

Jeg valgte angel soun i stedet for baby watch fordi angel sound ikke sender ut strålinger slik som baby watch gjør! Jeg ønsker meg en slik Angelsound doppler. AngelSounds including the following features.

Display the fetal heart rate and draw the heart rate cureve at realtime 2. Jeg er nå i uke 12+og må si jeg var veldig spent på å få teste produktet!