Avløp vask i vegg

Skal montere ny vask og innebygd sisterne, så hva høyde skal dette. Jeg ønsker å lage et nytt kjøkken vegg-i-vegg med badet. I denne veggen har jeg lokalisert avløp fra badet (vask) og dette er 32mm.

I tillegg vil han legge avløpsrør som kobles til eksisterende avløp. Slike avløpsrør er da også ment for å bygge inn i vegg. Vi skal få en liten vaskemaskin inn på badet, vi har avløp, men ikke vann. Avløpet fra en servant er bare Ø 32mm, og kan godt føres til sluk, dersom du ikke vil.

Jeg ser for meg at vannrørene kan legges inne i veggen, og at avløpet på . Hei, Vi skal få en liten vaskemaskin inn på badet, vi har avløp, men ikke vann. Hei Jeg skal sette opp et nytt baderomsmøbel (veggoppheng med vask og kran) .

Dette kan man også gjøre i avløpet fra dusjen eller badekaret.