Barne og ungdomsarbeider lærling

Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Er ikke bra lønn,men tenk når vi er ferdig. Godkjenning av praksis i barne- og ungdomsarbeiderfaget.

Som lærling i barne- og ungdomsarbeiderfaget, jobber du i oppvekstsektoren i to år fordelt på cirka måneder i barnehage, cirka fem måneder i . Lærling barne- og ungdomsarbeider – Jønsrud barnehage. Vi har ledig en lærlingplass for barne- og ungdomsarbeider ved Jønsrud barnehage. Lærling i barne- og ungdomsarbeiderfaget Trondheim Kommune. Er du i tillegg sosial anlagt, og foretrekker å lære på en praktisk måte?

Opplæringsboka er nyttig for lærlinger, praksiskandidater og veiledere. Jeg skal utdanne meg til barne- og ungdomsarbeider.

Jeg regner med at skal du være lærling i en barnehage, så må du regne med harde . Jeg skal være barne- og ungdomsarbeider lærling neste år, og har derfor et par spørsmål. MÅ man på ungdomsskole eller kan man velge . Jeg er usikker på om jeg skal gå i lære neste år eller fortsette på skolen. Litt av grunnen til at jeg er usikker, er fordi jeg vet ingenting om . Jeg har alltid ønsket å jobbe med barn, men jeg var usikker på hva jeg skulle bli når jeg gikk barne- og ungdomsarbeider på videregående.

Fagstoff: Det er spennende og krevende å være lærling i barne- og ungdomsarbeiderfaget på en barneskole og en skolefritidsordning (SFO).

Det er en stor glede å kunne konstantere at ved Innlandet barnehage har vår larling bestått fagprøven som barne og ungdomsarbeider. Hva er lærlingelønn for barne- og ungdomsarbeider året ? Lærlingen skal motta en årslønn i løpet av de to åra man er lærling. Som lærling hos oss inngår du lærekontrakt og tar deler av. Helsearbeiderfaget; Barne- og ungdomsarbeiderfaget; IKT-servicefaget . Som barn- og ungdomsarbeider kan du jobbe med barn og unge i alderen – år.

Andre jobber: Hei, vurderer å begynne som lærling, og lurte på om noen vet hva lønna er?