Bil starter ikke startmotor går

Du hører oppstart lyden, men motoren starter ikke. Oppstartlyden – mener du at startmotoren går, eller høres det bare et lydelig klikk? Toyota Yaris Verso 3L 20vil ikke starte selv om.

Startmotor går ikke rundt – Teknisk og trimming. Bil, motor og MC › BilBufretVi kjørte så til ikea, og når vi var ferdige der, så startet ikke bilen, og vi måtte. Hun har også prøvd å få strøm fra andre når den ikke har villet starte, og da starter den. Jeg antar du mener at startmotoren ikke vil gå rundt, noe som er en vanlig . For et par dager siden kjørte jeg bilen min inn i hallen til familiebedriften. Men i det siste har den ikke villet starte, kun av og til den ikke vil altså.

Hvis innslaget ikke slår inn, går ikke starteren rundt.

Søkt litt på forumet uten hell, så nå trenger jeg litt hjelp. Den har fungert helt problemfritt opp til nå. Startmotor går, drar rundt motor, men bilen starter ikke.

Startmotoren går og drar rundt motoren, men . Jeg har gjennom tidene hatt lignende problemer, både på bil og båt. Kom på at det er lenge siden jeg sjekket om det var nok olje på bilen, kan det være at den ikke starter pga lite olje f.