Carpal tunnel syndrom etter operasjon

Illustrasjon av treningsøvelser etter operasjonen. HVORDAN SKAL JEG FORHOLDE MEG ETTER OPERASJONEN? Jeg har det i begge hendene og har operert.

Legen vil ikke at jeg skal bruke dem nå etter operasjonen. Noen som har blitt operert for carpal tunnel syndrom. Noen som har operert pga carpal tunnel syndrom.

Når en pasient opereres for CTS åpner man huden, og etter hvert den . En eventuell infeksjon opptrer som regel 4-dager etter operasjonen. Karpal tunnel syndrom oppstår når vevet rundt bøyesenene hovner opp,. Umiddelbart etter operasjonen bør du holde hånden høyt (over hjertehøyde) og .

En tredje pasient merket ikke bedring etter operasjonen. Jeg ble operert straks etter for canal carpi syndrom, men allerede da sa . Carpal tunnel syndrom rammer rundt prosent av befolkningen, og over 500. Har operert begge håndleddene, det gikk greit, ikke mye smerter etterpå, bare ubehag etter narkosen, men det ble .