Cv på engelsk

Last ned CV-mal på norsk og engelsk (europeisk standard). I CV-guiden samler vi alt av informasjon, maler og tips for deg som skal skrive CV. Skal du søke på jobb i utlandet, må CV og søknad som regel skrives på engelsk. CV står for det latinske Curriculum Vitae, og betyr noe slikt som . Camilla Sivertsen Konvallveien 13Sandvika Norway Telephone: +3488.

Hvis du ser etter arbei vil disse frasene være nyttig å kunne. Noen uttrykk som du kommer til å se på et søknadsskjema eller ønsker å inkludere i CV-en din er . Andre jobber: Hvordan skriver man CV på engelsk? Er vel i stor grad bare å oversette den fa norsk, men er det noe ekstra som skal . Jeg skal oversette CVen min til engelsk og har et par spørsmål jeg ikke har funnet svar på. Jeg antar at mottakeren ikke kjenner til det norske . Dette kommer i CV’en etter at jeg har nevnt både engelsk studiespråk . Hei, Jeg har sett EUs standard-CV men jeg falt ikke helt for den. Vet noen her om en link til en go norskliknende, standard CV og søknadsmal . Det å skrive en CV på engelsk kan være vanskelig da det er ganske ulikt det å skrive en god CV på norsk, men med noen få enkle grep, kan du . Hvordan er det å sende CV’n og søknaden på engelsk? Jeg føler på engelsk kan jeg være mer meg selv men jeg vil at arbeidsgiver ikke mistanker at jeg er ikke . Husk at du ikke skiller deg ut i bunken som en god lagspiller med . Karriereveilederen CV-nerden viser hvordan du skriver en fantastisk jobbsøknad.

Ellers har jeg ikke en smashing engelsk innledning for hånden. En CV skal gi potensielle arbeidsgivere et overblikk over dine. Her er også maler til CV på norsk og engelsk som følger Europass-standarden.

Viktig poeng når du skriver en engelsk CV. Hensikten med en engelsk CV er å selge deg selv: En engelsk CV er sett på som en mulighet til å . Aftenpostens jobbekspert Guri Larsen, direktør Search Select Norge i Adecco, svarer på spørsmål om CV. En gjennomgang av hvilke punkter du bør ha med i en CV og hva du.

Har du hatt for eksempel engelsk som arbeidsspråk i en periode er det . Du kan også finne eksempel på norsk CV-mal og engelsk mal som du kan laste ned.