Ei som deg chords

Chords for Marcus Martinus, Innertier – Ei som deg. Play along with guitar, ukulele or piano using our intuitive playback interface.

Ref) (Saxo Beat) C#m – A – E – H xC#m A Du, du, du gir meg støt når jeg tenker på deg E H Du, du, du gir meg støt når jeg tenker på deg C#m A Du, . Lyrics for Ei Som Deg by Marcus Martinus Innertier. Eg vil bare ha ei som ligne på deieieieei Ånei, eg tror e e iferd med å bli betatt av deg Ånei, finnes det . C Am med samme tankane som deg G og meire til Am G C F for du fortenar ein som meg F. F C G og me må bu i eit kott i ei enkeltseng Am Em og om det heile skulle rase ned F C Am C .

See Marcus tabs for guitar, tabs for ukulele and chords for piano. DJeg Aer lGei av Adeg Dfor Adu kGjeder Ameg Dså jAeg dGrar miAn vei Dlangt, Alangt vGekk fraA deg GLangt av stDed Ghvor jeg kan få Afre’ Gdu kan lDe .