Erfaringer med risperdal

Jeg har stort sett gode erfaringer, så lenge dosen ikke blir for høy. Etter å ha gått på risperdal i ca ett halvt år kom jeg til en annen lege som . Behandleren min mente jeg burde ta dem og jeg vil jo høre på dem, kommer jeg til å trenge mindre vival pga risperdal?

I denne artikkelen presenteres erfaringer med bruk av risperidon overfor en pasientpopulasjon i en spesialistpraksis i psykiatri i Oslo, der det siden 19i all . Finnes det noen her som har erfaring med bruk av ritalin og risperdal for barn med adh sliter i tillegg med raserianfall og tvangspreget . Personalet har også erfaring med de ugunstige virkningene. Risperdal er hodepine, søvnløshet, sikling, stiv nakke og . Antipsykotisk legemiddel Risperdal godkjent for bruk hos barn. Disse erfaringene er skremmende og kan føre til angst, tilbaketrekking, eller . Noen som har noen erfaringer med risperdal og makka?

Risperdal inneholder Risperidon som er et antipsykotikum som blokkerer . Abilify er ganske nytt og det var bare noen få pasienter som fikk det. Jeg fik Risperdal som gav mig voldsomme bivirkninger.