Grove vitser om menn

Her finner du mange morsomme vitser om menn og deres svakheter. Her finner du et stort antall grove vitser med bra humor. Grove vitser om menn som stiller menn i et lite flatterende lys.

Nedenfor finner du et stort utvalg frekke vitser og grove vitser. Du satte inn tennene til mannen min i forrige uke”, svarte hun. Menn har spesielle finurligheter som er uforståelig for kvinner. Mannen gikk inn og spurte bartenderen hva testen var. Bare tenk på alle de pengene jeg har latt gli mellom fingrene på meg! Hvorfor betaler menn mer for bilforsikring?

Fordi kvinner ikke får oralsex mens de kjører!

Han var ikke gammel nok til å komme inn, så han spyttet i nevene sine og gned det ut i håret. En mann snakket med en kamerat om hva han skulle gi til kona til bursdagen hennes. Gud ga menn en penis og en hjerne, og akkurat nok blod til bare å styre en av.

Hver gang jeg lager et nytt innlegg av den humoristiske arten tenker jeg at -nå har jeg vært igjennom det meste. Denne gangen blir det grove vitser, leses på eget ansvar. Døren står på gløtt, og fra rommet hører han moren stønne og si “Jeg trenger en mann!

Det var tre menn som satt på benken en vinterdag.

Nei, jeg vet ikke riktig hva jeg skal si jeg, sa tredje mann. Grove vitser, ekle vitser, morsomme vitser, noen vitser du skulle ønske du aldri hadde lest. Teorien er at øldrikking gjør menn til kvinner.

Flere støtende, grove vitser er delt på Kvinneguiden. Mye har blitt sagt om menn og hva deres holdninger må være ettersom de er . Grove vitser (Denne siden inneholder GROVE vitser). Kjære voldsmenn, jeg mener landsmenn, vi har voldtatt, jeg mener vedtatt at fittenasking med kuk, jeg . Mennene deres pratet dager etter og den ene sa: Trist å sende kona på fest – hun kom hjem uten truse. Mellomgrove vitser er ikke bare vitser fra baker yrket selv om det den senere tid har.

Kona kom inn på badet og ser mannen holde på å barbere seg nedentil. Disse morsomme, komiske og artige grove vitsene passer for (nesten) alle aldersgrupper,. Hvilken kroppsdel er mest aktiv når en mann runker?

MANGE MORSOMME VITSER OG GODE HISTORIER til din bryllup tale,.